USB-minnen med tryck

MO1001
MO1001
MO1005
MO1005
MO1021
MO1021

För övriga reklamartiklar se vår hemsida om detta. Klick här!

2,0-minne har skrivhastighet 4MB/sek och läshastighet 12MB/sek

3,0-minne har skrivhastighet 15MB/sek och läshastighet 70MB/sek

USB-minne modell MO1001  2,0

Format 55 x 19 x 10 mm.   Tryckyta 27 x 14 mm. Finns i färgerna: Svart, grå, gul, orange, ljusblå, rosa, lila, röd och vit.

USB-minne modell MO1301  3,0 (snabbminne. I övrigt lika MO 1001)

Format 55 x 19 x 10 mm.   Tryckyta 27 x 14 mm. Finns i färgerna: Svart, röd, grön och vit.

USB-minne modell MO1005  2,0

Format 62 x 21 x 9 mm. Tryckyta 31 x 13 mm. Färger: Svart, grön röd

USB-minne modell  MO1021  2,0

Format 58 x 18 x 9 mm. Tryckyta 35 x 8 mm. Färger: Svart

Priser på USB-minnen varierar från vecka till vecka. Begär därför offert på vad du vill ha!

[table “” not found /]

Modell MO1005 +12 kr/st på priset för MO1001

Modell MO1021 +2 kr/st på priset för MO1001

Tabell 132

För modell MO1001 och MO1301 blir trycket på metalldelen. Styckförpackning i pappask ingår.

Andra modeller, nedladdning av filer i USB-minnena, tillbehör såsom mibilsnodd, andra förpacningar mm: Hör med oss om priser och möjligheter!

USB-minnen med ert eget reklamtryck. USB-minnena finns i olika färger och olika kapaciteter. Den valigaste typen är "Twister", men vill du ha någon annan mdell eller med snabbare funktion, så kontakta oss på tel 0585-31292 eller via mail: info@hasselberga.se . Du kan också få olika forn´ma av tillbehör såsom halssnoddar eller förpackningar.

Har du eller dina kunder, elever, anställda behov av att lagra data och förflytta utan att använda internet av säkerhetsskäl eller p g a att de blir för tunga filer så är USB-minnen väldigt lämpligt.

hur man använder USB-minnet

En bärbar fil lagringsenhet med en USB (Universal Serial Bus) kontakt som ansluts till datorer eller annan elektronik via en USB-port kallas ofta för "USB-minnet. " Många människor använder USB-minnet enheter för att snabbt spara och överföra ett brett utbud av filer inklusive program, foto, video och musikfiler. Även USB-minnet enheter varierar i storlek, stil och form, med hjälp av en USB-minnet enheten inte är svårt och kräver bara att din bärbara minne enhetens USB-kontakten är kompatibel med USB-porten.
1
Kontrollera dina bärbara USB-minnet enhetens produktens förpackning för att bekräfta USB-kontakten förenlighet med den porten på din dator. eller annan elektronisk enhet.
2.
Sätt i USB-minnet lagringsenhet --- USB treudd stil logotypen uppåt --- i USB-kontakten.
3.
Följ alla anvisningarna på skärmen (om tillämpligt). Även om de flesta USB-minnet lagringsenheter funktionen omedelbar plug-n-play, de flesta inledningsvis be dig att registrera enheten eller erkänna enhetens anslutning via den port som du valde på din dator eller annan utrustning.
4.
Gå till filen eller filerna som du vill spara till bärbart minne. Öppna filen i ett program eller öppna en lista med filer som sparats på hårddisken i din dator eller annan utrustning.
5.
Spara fil (er) till enheten. Om sparandet från en öppen fil, gå till "Spara" eller "Spara som" i programmet, och när du uppmanas att välja USB-enheten enhet. Om sparandet från en lista över filer, markera och kopiera filen eller filerna och sedan spara till enheten med den medföljande alternativ (vanligtvis via verktygsfältet rullgardinsmenyer).
6.
hämta filen eller filerna som behövs. Öppna programmet eller filen menyn. Välj "Öppna" och välj sedan den enhet är kopplad till ditt USB-minnet lagringsenhet. Följ instruktionerna på skärmen för att öppna fil (er). Normalt innebär detta att dubbelklicka på filen eller markera den och klicka på en knapp märkt "Öppna".

Vi gillar Läkare utan gränser. Klicka här för att kom dit!